Boganbefalinger til dit liv

For at inspirere til at læse mere. Hvis jeg ikke havde alle de stemmer og erfaringer, som bøgerne har givet mig i mit forsøg på at blive voksen, så ville jeg føle mig helt hjemløs, for slet ikke at tale om fordybelsen og en evig brush up af sproget.

Til dig, der gerne vil læse, men savner lidt news om, hvad der findes mellem krimier og Lykke-Per.

Litteratur, der er virkelig god – uden at være svær. Sommetider også smal prosa eller avanceret poesi, men primært lettilgængelige bøger, der kan åbne verden.

Jeg samarbejder med følgende forlag i skrivende stund: Forlaget Gyldendal / Lindhardt & Ringhof / Politikens Forlag / Forlaget Gutkind / Forlaget Gladiator / Sidste Århundrede / Ovo Press / Basilisk / Peoples Press / Forlaget Vinter / Alpha Forlag / Forlaget Epilog / Turbine Forlag.

I 2020 vandt jeg Plusbogs Danish Bookblog Award for årets bedste danske bogblogger. Læs mere.

Ditte Engels Hermansen

Bogblogger // oversætter // cand.mag i dansk
Nordisk litteratur i hjertet // tysk litteratur lige i hælene
Vinder af dansk bogblogger award 2020