Om mig::

Personen bag denne blog og instagramprofilen af samme navn er mig, Ditte. Jeg er cand.mag i dansk med speciale i ny dansk litteratur med fokus på formidling.

↬ Jeg er tidligere gymnasielærer i tysk og dansk, et arbejde som jeg true lever og ånder for, men i skrivende stund har jeg sat alt på pause og bosat mig i Leipzig. I skrivende stund arbejder jeg som oversætter af skønlitteratur fra tysk til dansk.

Jeg er meget optaget af den danske litterære scene, og de seneste 10 år har jeg stiftet bekendtskab med en hel del debutværker. Bloggen vil primært beskæftige sig med litteratur, der er udgivet de sidste 10 år. iøvrigt elsker jeg også kaffe, dans, tysk kultur, bloggerfællesskabet på instagram, kanelgifler, lyserøde queenagtige ting og sprog.

Formålet med denne blog er at inspirere til at læse mere. Hvis jeg ikke havde alle de stemmer og erfaringer, som bøgerne har givet mig i mit forsøg på at blive voksen, så ville jeg føle mig hjemløs. Denne blog anbefaler en sjældent gang imellem smal litteratur eller kompliceret poesi, men dens tyngdepunkt et at anmelde bøger, der er virkelig gode, selvom de ikke er svære at læse.

– KH Ditte, LitteraturDK

Læs mere om mit liv med bøgerne i magasinet bog.dk her!

Samarbejde eller anden kontakt:: skriv til ditteengels@gmail.com

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: