Om mig::

Personen bag denne blog og instagramprofilen af samme navn er mig, Ditte. Jeg er cand.mag i dansk med speciale i ny dansk poesi og kortprosa.

Dette foto er, som langt de fleste af mine egne fotos fra bloggen, taget af dygtige fotograf Silas Emmery. http://www.silasemmery.com

↬ Jeg er gymnasielærer i tysk og dansk, et arbejde som jeg true lever og ånder for, men i skrivende stund har jeg sat alt på pause og bosat mig i Leipzig.

Jeg er meget optaget af den danske litterære scene, og de seneste 5 år har jeg stiftet bekendtskab med en hel del debutværker. Bloggen vil primært beskæftige sig med litteratur, der er udgivet de sidste 10 år. iøvrigt elsker jeg også kaffe og yoga og tinder og ok mange aspekter af tysk kultur.

Formålet med denne blog er at inspirere til at læse mere. Hvis jeg ikke havde alle de stemmer og erfaringer, som bøgerne har givet mig i mit forsøg på at blive voksen, så ville jeg føle mig hjemløs. Denne blog anbefaler ikke smal litteratur eller kompliceret poesi (selvom det også er genre, som jeg holder hjertekært af), den anmelder bøger, der er virkelig gode, selvom de ikke er svære at læse.

– hej hej fra Ditte

Samarbejde eller anden kontakt:: skriv til ditteengels@gmail.com

Blog på WordPress.com.

Up ↑

%d bloggers like this: