Sommerlæsning 2022

I anledningen af 33 grader i Hypezig, lyse nætter og min debut i et modemagasin @costumedk : her får en runde inspiration til sommerlæsningen i toget, til strandkurven, til regnfulde aftenstunder, sommersorg og slow mornings. OBS klik på titlerne for at komme direkte til min anmeldelse! OBS 2.0 alle bøger

LÆS MERE

(Bog)året der gik 2021

Velkommen var du, Herrens år 2.0 & intet mindre end 150 bøger fik jeg læst i lockdowns dybe stille ro og ude i sommerlandet, da der var sådan et. Generelt har jeg haft hænderne dybt begravet i #dklit i årets løb; jeg har oversat 4 bøger til dansk, besøgt verdens

LÆS MERE

I skovens dybe stille

Det er ikke nogen hemmelighed, at den nordiske skov med dens hemmeligheder og store graner er min yndlings litterære setting. & at for kulørt en spændingsbue eller overfortalte budskaber praller af på denne læser. For mig repræsenterer den moderne nordiske roman en minimalisme, der egner sig godt til tidlig mørke, små jordhøje og lange strækningerne med tæt bevoksning.

LÆS MERE

SOMMERBØGER.

Straight outta instagram deler jeg også her i blogformatet mit bud på ti bøger til din sommer. Korte poetiske lussinger til rejsen eller lange, dybdeborende romaner til strandlæsning og lyse nætter på terassen.

LÆS MERE

Forårets bedste bøger

Åh hvilken fryd; bøgerne hober sig op i min vindueskarm & fordi jeg så gerne vil læse dem (og fordi man jo faktisk også er nødt til at gå på arbejde), når jeg simpelthen ikke at blogge om hele herligheden. På Instagram kan man følge minutiøst med & ellers kan læne sig tilbage og voilà – for her kommer seks forårshighlights:

LÆS MERE

Ditte Engels Hermansen

Bogblogger // oversætter // cand.mag i dansk
Nordisk litteratur i hjertet // tysk litteratur lige i hælene
Vinder af dansk bogblogger award 2020